TIETOSUOJASELOSTE
JA EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §

1. Rekisterinpitäjä

Nimi:
Kouru-Ykkönen Oy

Postiosoite:
c/o Kouru-Ykkönen Oy
Luhdintie 130
07230 ASKOLA

Puhelin:
0400 768 472

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Aarne Määttä
Puhelin: 0400 768 472
Sähköposti: aarne.maatta@kouruykkonen.fi

3. Rekisterin nimi

Kouru-Ykkönen Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on toimia asiakas- ja markkinointirekisterinä. Rekisteri sisältää henkilötietoja niitä www.kouruykkonen.fi -sivuston yhteydenottolomakkeiden kautta luovuttaneista luonnollisista henkilöistä ja yrityksistä tai väliaikaisen markkinointirekisterin kautta markkinointiluvallisista luonnollisista henkilöistä ja yrityksistä.

Henkilötietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

Asiakkaiden kontaktointiin asiakkaan itse syöttämien tietojen pohjalta:
Tarjouspyyntö- ja tilauslomakkeet
Palautelomakkeet
Pyydä käymään-lomakkeet
Rekrytointilomakkeet

Asiakkuuden hoitamiseen:
Tarjouspyyntöjen käsittelyyn
Myyntiin ja markkinointiin
Asiakassuhteen hallintaan

5. Rekisterin tietosisältö

Kouru-Ykkönen Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri sisältää enintään seuraavat tiedot (riippuen asiakkaan käyttämästä www-lomakkeesta ja siinä antamistaan tiedoista):

Nimi
Lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköposti
Titteli (asema yrityksessä)
Yrityksen nimi
Henkilön työnantajan nimi
Henkilöön liittyvän kiinteistön perustiedot
Henkilöä kiinnostavat Kouru-Ykkönen Oy: palvelut
Henkilön antaman palautteen/arvion Kouru-Ykkönen Oy: toiminnasta ja/tai palveluista
IP-osoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Lähtökohtaisesti tietoja ei hankita ulkopuolisista lähteistä vaan pääasiallinen tietolähde on asiakas itse. Väliaikainen markkinointirekisteri voidaan kuitenkin koostaa yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Muut osoitelähteet on tällöin eritelty markkinointiviestissä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Tietoja ei luovuteta tai siirretä Kouru-Ykkönen Oy:n ulkopuolelle muuta kuin silloin, kun henkilön tekemän tilauksen loppuun saattaminen sitä edellyttää (projektikohtaiset alihankkijat tai muut yhteistyökumppanit). Jos henkilö on antanut suostumuksensa käyttää tietojaan Kouru-Ykkönen Oy:n markkinoinnissa, voidaan tietoja niiltä osin luovuttaa Kouru-Ykkönen Oy:n ulkopuolelle markkinointitoimenpiteen toteuttajalle, mutta tällöinkin vain Kouru-Ykkönen Oy:n markkinointia varten.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kerättyjä henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Yhteydenottolomakkeiden kautta lähetetyt asiakastiedot ovat suojattuja https-protokollalla. ATK-järjestelmissä käyttöoikeuksia on rajoitettu ja käsiteltäviä tietoja käsittelee vain käyttöoikeuden omaavat henkilöt. Järjestelmät on suojattu salasanoin ja vahvoin tietoturvaominaisuuksin. Manuaalisesti käsiteltävien asiakastietojen lukumäärä on minimoitu ja manuaaliset arkistot säilytetään lukitussa tilassa.

10. Tarkastusoikeus

Rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen tarkistamista, oikaisua ja poistoa. Pyyntö tulee esittää kirjallisesti kohdassa 2. mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjeitse kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen (kuoreen merkintä: Tietosuojavastaavalle).

11. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme tilauksen yhteydessä tulleita henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi. Joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa säädettyjen velvollisuuksien, kuten kirjanpito, hoitamiseksi.

----------------

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

www.kouruykkonen.fi -sivustolla käytetään ”evästeitä” sivuston käytön avustamiseksi. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi. Ne ovat tarpeellisia verkkosivustomme käyttämiseksi. Käytämme evästeitä ymmärtääksemme paremmin, kuinka verkkosivustoamme käytetään. Lisäksi evästeet parantavat selaamista. Evästeet auttavat meitä määrittelemään esimerkiksi, onko verkkosivustomme sivua jo katsottu. Evästeet voivat myös kertoa meille, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin vai oletko uusi vierailija. Käyttämämme evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä muutoinkaan kerää henkilöä yksilöiviä tietoja. Jos et halua käyttää evästeitä, määrittele verkkoselaimesi poistamaan kaikki evästeet tietokoneesi kovalevyltä, estämään kaikki evästeet tai varoittamaan ennen evästeen tallentamista.

Käyttämämme evästeet:
1. Google Analytics


www.kouruykkonen.fi -sivustolla käytetään Google Analyticsiä, joka on Google Inc:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää erityismuotoista ”evästettä” eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään.

Google käyttää tätä tietoa puolestamme analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. Selaimesi Google Analyticsille lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä minkään muun Googlen säilyttämän tiedon kanssa. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta:
https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en

Löydät lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta seuraavista osoitteista:

https://www.google.fi/intl/fi/policies/terms/?hl=fi
https://www.google.fi/analytics/learn/privacy.html?hl=fi
https://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/

2. Google AdWords

www.kouruykkonen.fi -sivustolla käytetään Google AdWordsia, joka on Googlen analyysipalvelu, ja tulosseurantaa, joka on osa Google AdWordsia. Se toimii näin: Kun näet Googlen esittämän mainoksen, Google AdWords tallentaa evästeen tulosten seuraamiseksi (“tulosseurantaeväste”) tietokoneesi kovalevylle. Tällaiset evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua eivätkä tee henkilökohtaista tunnistamista mahdolliseksi. Jos vierailet tietyillä verkkosivustomme sivuilla, me ja Google tunnistamme, että olet napsauttanut mainosta ja sinut on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle. Tulosseurantaevästeiden kautta saatua tietoa käytetään tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka hyödyntävät tulosseurantaa. Näiden tilastojen välityksellä voimme selvittää sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet Googlen esittämää mainosta ja menneet sivulle tulosseurantatunnisteen kautta. Käytämme Google Analyticsiä myös AdWords-tietojen ja kaikkien ”DoubleClick”-evästeiden analysointiin tilastollisissa tarkoituksissa. Jos et halua, että näin tehdään, voit poistaa analysoinnin käytöstä Mainosasetusten hallinnasta (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en).

Tavoitamme Googlen uudelleenmarkkinointitoiminnolla käyttäjiä, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollamme. Voimme esimerkiksi esittää mainontaa kohderyhmillemme, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme tai palveluitamme kohtaan. Lisäksi AdWords päättelee verkkosivustomme käyttäjien yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja ominaisuuksia perustuen käyttäjien käyttäytymiseen verkkosivustoilla Google-mainosverkostossa (”esitysverkosto”) edellisten 30 päivän aikana ja sisältöpohjaisen hakukoneen avulla. Tämän tiedon pohjalta AdWords etsii markkinointitarkoituksiin uusia asiakkaita, joiden mielenkiinnon kohteet ja luonteenpiirteet ovat samanlaisia sivustomme nykyisten käyttäjien kanssa. Kohderyhmään kohdistuva uudelleenmarkkinointi tapahtuu evästeiden, kuten Google Analytics -evästeiden ja Google DoubleClick -evästeiden, yhdistetystä käytöstä.

Saat lisätietoa Google AdWordsin tietojen käyttöehdoista ja tietosuojasta osoitteesta https://www.google.fi/policies/technologies/ads/.

OTA YHTEYTTÄ

0400 768 472
myynti(at)kouruykkonen.fi

VERKKOLASKUOSOITE

OVT-tunnus 003724614605
Välittäjätunnus 003714377140

Y-TUNNUS

Kouru-Ykkönen Oy
2461460-5